Mattisson - Absolute Supersmoothie Detox Mix Bio Raw

Absolute Supersmoothie Detox Mix Bio Raw

Artikelnummer: MT2079
Aantal: 99

SuperSmoothie Mix Detox Bio is samengesteld uit biologische Chlorella, Spirulina, Wheatgrass, Barley grass en Lucuma.

SuperSmoothie Detox Mix is van nature een bron van foliumzuur, ijzer, seleen en vitamine B.

Chlorella (Chlorella Vulgaris) is een groene eencellige zoet water alg die een van de hoogste concentraties aan chlorofyl bevat. Voor consumptie geschikte Chlorella wordt gekweekt in gecontroleerde zoetwaterbassins in landen met veel zonuren.

Spirulina(Arthrospira platensis) is een microscopisch blauwgroen spiraalvormig algje.

Cacao raw of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia gebruikt.

Wheatgrass  is gemaakt van vers geoogst biologisch tarwegras in Oostenrijk. Het tarwegras groeit buiten onder invloed van zonlicht en wordt na de oogst direct verwerkt.

Barley grass: Gerst is een graansoort. Ze stamt af van de wilde gerst, die nog steeds in het Midden-Oosten voorkomt. Beide soorten zijn diploïd. Gerst behoort net als overige granen tarwe, haver, rogge, gierst en rijst tot de grassenfamilie.

Lucuma (Pouteria lucuma) is een subtropische fruitsoort afkomstig uit het Andesgebied in Peru. Deze vrucht heeft een heerlijke vanille karamelachtige smaak.

Gebruik en bewaren 3 eetlepels (= 2 maatscheppen van ca. 15 g) toevoegen aan 200 ml zelfgemaakte smoothie van vruchten, groenten, (rijste)melk en/of yoghurt of mengen met 200 ml water. Smoothie kan worden gebruikt als ontbijt, lunch of tussendoortje. Kan ook toegevoegd worden aan dessert, cake of maaltijd.

Ingredienten 100% Biologisch poeder van chlorella (20%), gerstegras (20%), tarwegras (20%), lucuma (20%), spirulina (10%) en cacao (10%)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »