Hyaluronzuur + collageen

Min: €0 Max: €70

Hyaluronzuur Collageen: een sterk en glansrijk duo

Er wordt veel geschreven en gezegd over hyaluronzuur en collageen. Zijn het fabels, zijn het feiten? Laten we de feiten eens op een rijtje zetten. Hyaluronan is in staat om grote hoeveelheden water aan zich te binden. Deze stof is het hoofdbestanddeel van onze gewrichtsvloeistof. Het helpt dus mee om de krachten op te vangen waar de gewrichten dagelijks mee om moeten gaan. Zie het als een comfortabel stootkussen en smeermiddel. Het is een lichaamseigen stof die ook veel voorkomt in bindweefsel, zenuwweefsel en het weefsel van de huid. Problemen met gewrichten en een ouder wordende huid zijn deels te wijten aan een tekort aan hyaluronzuur en een – naarmate we ouder worden – steeds tragere vernieuwing van collageen. Collageen komt van het Griekse woord ‘kolla’ en dat betekent lijm of samenbinden. Ons lichaam wordt eigenlijk bij elkaar gehouden door ‘kolla’. Bijzonder aan collageen is de enorme treksterkte die het heeft. Dit lijmvormend eiwit is een wezenlijk bestanddeel van het bindweefsel. We weten het allemaal: echte schoonheid komt van binnen. Toch kan het zeker geen kwaad om van ‘buiten’ een zetje in de goede richting te krijgen.

Pluspunten van Hyaluronzuur + Collageen

* ondersteunt de flexibiliteit van de huid
* helpt de organen, ledematen en gewrichten optimaal te functioneren
* collageen vernieuwt zichzelf zeer langzaam in het lichaam en daarom is aanvoer van nieuw collageen aan te raden
* de combinatie van deze twee stoffen in één supplement heeft (meer dan) een dubbel voordeel vanwege de elkaar versterkende eigenschappen

De vochtbindende stof hyaluronzuur vernieuwt zich ongeveer twee keer per week, maar collageen is na ruim 14 jaar vaak niet eens voor de helft vernieuwd. Bedenk daarbij dat lang voordat we de 30 jaar hebben bereikt de vernieuwing van collageen al trager gaat. Extra aanvoer van collageen ondersteunt onder andere de kwetsbare huid. Het afnemen van flexibiliteit heeft plooien en rimpels als bekend gevolg. Te weinig hyaluronzuur kan leiden tot bijvoorbeeld problemen met het bewegingsapparaat. En niet onbelangrijk: het verlies van glans van onze huid.

* dit recent in Duitsland geproduceerde product bevat geen toevoeging van andere hulpstoffen
* ons product bevat 100 mg per capsule. Vergelijkbare producten van andere leveranciers bevatten meestal slechts de helft!

Extra informatie
: Hyaluronzuur + Collageen bevat collageen van vis (Peptan B 2000).

Kortom: Hyaluronzuur collageen is met recht een sterk en glansrijk duo!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »