Hanoju - Hawaiaanse Spirulina 500 mg 1000 tabletten

Hawaiiaanse Spirulina 500 mg 1000 tabletten

Artikelnummer: 54101000
Aantal: 4

Korte omschrijving
Spirulina is een makkelijk verteerbare microalg met een breed scala aan hoogwaardige voedingstoffen. De groene kracht van de natuur werkt beschermend tegen vrije radicalen, fungeert als antioxidant, versterkt het immuunsysteem, bevordert de energievoorziening in de cellen en heeft een positief effect op de darmflora en de stofwisseling. Vegetariërs en veganisten kunnen baat hebben bij Spirulina, omdat het rijk is aan eiwitten en andere voedingsstoffen. Mensen die Spirulina gebruiken, zeggen meer energie te hebben en zowel lichamelijk als geestelijk beter te presteren.

Gebruiksaanwijzing
Spirulina
Dagelijks tot 8 tabletten (dagelijks aanbevolen hoeveelheid) met voldoende vloeistof innemen, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

Ingrediënten

Inhoud per verpakking: 1000 tabletten 500mg= 500 gram 100% Hawaiiaans Spirulina poeder.

Onze tabletten bevatten geen pershulpen, dierlijke stoffen, suiker en gluten. Ook bevatten ze geen smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De tabletten worden koud geperst zonder verdere additieven of vulstoffen.

Voedingswaarde per 100 g
Energie: 1599 kJ / 382 kcal
Eiwitten: 61,0 g
Koolhydraten: 15,5 g
Ijzer: 57,5 g
Vet: 7,1 g
Vitamine B-12: 50.0μg

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen op korte termijn verkeerde voeding of de gevolgen van ondervoeding, bijvoorbeeld als gevolg van een dieet, opheffen. Maar ze zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »