BIO Maca 4:1 extract 500 mg 2000 tabletten. Gratis verzonden

Puur natuurlijke traditionele Maca Lepidium Meyenii uit het Andes gebergte, voor langer uithoudingsvermogen en tegen krachtverlies.

Artikelnummer: 70101000

BIO Maca 4:1 extract 2000 tabletten à 500 mg
Ons 4:1 extract is 4 maal zo geconcentreerd, en dus 4 keer zo sterk.

De Maca-plant ‘Lepidum meyenii Walp’ wordt al eeuwen op de hoogvlakten van de Andes verbouwd en als vitaliserend en prestatieverhogend voedingssupplement beschouwd. Het is een traditioneel, natuurlijk middel tegen energieverlies en depressies. 500 mg Maca-extract 4:1 is gelijkwaardig aan 2000 mg Maca-poeder uit biologische landbouw. De tabletten bevatten geen pershulpen, dierlijke stoffen, suiker en gluten. Ook bevatten ze geen smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Voedingswaarde Maca

De voedingswaarde van gedroogde Maca-wortel is hoog  en kan vergelegen worden met rijst en tarwe. Het bevat 60% koolhydraten, 10% eiwit, 8,5% voedingsvezels, en 2,2% vetten. Maca is rijk aan essentiële mineralen, vooral selenium, calcium, magnesium en ijzer, en bevat vetzuren zoals linoleenzuur, palmitinezuur, oliezuur en zuren, en 19 aminozuren, evenals polysachariden.

Maca is voor zowel mannen als vrouwen succesvol inzetbaar bij problemen rond vruchtbaarheid, viriliteit, menopauze, vermoeidheid, geheugen, weerstands- en uithoudingsvermogen.

Kwaliteit Maca

Voor deze Maca wordt alleen gele, hoogwaardige Maca 4:1 gebruikt uit de hooglanden van de Peruaanse Andes. De oogst vindt plaats op meer dan 4000 meter boven zeeniveau. Het gaat om pure biologische Maca van zeer hoge kwaliteit. De Maca-wortels zijn biologisch geteeld en worden scherp gecontroleerd op meststoffen, herbiciden, pesticiden en fungiciden. Een natuurproduct in bio-kwaliteit, rijk aan aminozuren, eiwitten en enzymen. 

Ons Maca-extract wordt met warmwaterextractie uit poeder gewonnen en bevat geen verdere toevoegingen. Deze manier is relatief duur maar zeer effectief, want de in water oplosbare stoffen zijn in sterk geconcentreerde vorm behouden. Wel vier maal zo sterk dus!

Gebruiksaanwijzing Maca

Dagelijks tot 6 tabletten met voldoende vloeistof innemen, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

Maca-extract

geeft vitale energie
bevordert het uithoudingsvermogen
verhoogt het libido
ondersteunt de geestelijke en lichamelijke balans 

zorgt voor verbetering, balans en stabilisering van de eigen (hormonale) stoffen
gecertificeerd biologisch verkrijgbaar

Dit Maca-extract is gegarandeerd afkomstig van biologische landbouw en draagt o.a. het EKO- en het European Organic Farming-keurmerk.


Health winkel EKO keurmerk en Europese organische landbouw

Biologische Maca, ook vekrijgbaar in Maca 300, Maca 600, Maca 1000 en Maca 2000 tabletten.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »