BIO Maca 4:1 extract poeder 1000 gram

De Maca plant "Lepidum meyenii Walp" wordt al eeuwen op de hoogvlakten van de Andes verbouwd en als vitaliserend en prestatieverhogend voedingssupplement beschouwd.

Artikelnummer: 70201000

 

BIO Maca 4:1 extract poeder 1000 gram
Ons 4:1 extract is 4 maal zo geconcentreerd, en dus 4 keer zo sterk.

De Maca-plant ‘Lepidum meyenii Walp’ wordt al eeuwen op de hoogvlakten van de Andes verbouwd en als vitaliserend en prestatieverhogend voedingssupplement beschouwd. Het is een traditioneel, natuurlijk middel tegen energieverlies en depressies. 500 mg Maca-extract 4:1 is gelijkwaardig aan 2000 mg Maca-poeder uit biologische landbouw. De tabletten bevatten geen pershulpen, dierlijke stoffen, suiker en gluten. Ook bevatten ze geen smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

De voedingswaarde van gedroogde Maca wortel is hoog en kan vergelegen worden met rijst en tarwe. Het bevat 60% koolhydraten, 10% eiwit, 8,5% voedingsvezels, en 2,2% vetten. Maca is rijk aan essentiële mineralen, vooral selenium, calcium, magnesium en ijzer, bijna alle vitaminen en bevat vetzuren zoals linoleenzuur, palmitinezuur, oliezuur en zuren, en 19 aminozuren, evenals polysachariden.
Maca is voor zowel mannen als vrouwen succesvol inzetbaar bij problemen rond vruchtbaarheid, viriliteit, menopauze, vermoeidheid, geheugen, weerstands- en uithoudingsvermogen.

Kwaliteit Maca

Voor deze Maca wordt alleen gele, hoogwaardige Maca 4:1 gebruikt uit de hooglanden van de Peruaanse Andes. De oogst vindt plaats op meer dan 4000 meter boven zeeniveau. Het gaat om pure biologische Maca van zeer hoge kwaliteit. De Maca-wortels zijn biologisch geteeld en worden scherp gecontroleerd op meststoffen, herbiciden, pesticiden en fungiciden. Een natuurproduct in bio-kwaliteit, rijk aan aminozuren, eiwitten en enzymen.

Ons Maca-extract wordt met warmwaterextractie uit poeder gewonnen en bevat geen verdere toevoegingen. Deze manier is relatief duur maar zeer effectief, want de in water oplosbare stoffen zijn in sterk geconcentreerde vorm behouden. Het is een natuurlijk product dat wordt gedroogd en verpulverd. Ons extract bevat vier keer zoveel actieve stoffen als dezelfde hoeveelheid poeder, wel vier maal zo sterk dus!

Gebruiksaanwijzing Maca

Dagelijks 2,5 tot 5 gram mixen met  bijvoorbeeld vruchtensap, granen, pudding of yoghurt.

(5 gram Hanoju Maca-extract staat gelijk aan 20 gram Maca-poeder)

Maca-extract

geeft vitale energie
bevordert het uithoudingsvermogen
verhoogt het libido
ondersteunt de geestelijke en lichamelijke balans 

zorgt voor verbetering, balans en stabilisering van de eigen (hormonale) stoffen
gecertificeerd biologisch verkrijgbaar

 
Dit Maca-extract is gegarandeerd afkomstig van biologische landbouw en draagt o.a. het EKO- en het European Organic Farming-keurmerk.


Health winkel EKO keurmerk en Europese organische landbouw

Biologische Maca, ook vekrijgbaar in Maca 300, Maca 600, Maca 1000 en Maca 2000 tabletten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »