BIO Maca gegelatineerd (verstijfseld) poeder, 300 gram

Wij raden Maca in gegelatineerde (verstijfselde) vorm aan. Door gelatinering (heeft niets te maken met gelatine uit dierlijke botten!) Wordt het Maca poeder verwarmt en de zetmeelrijke delen van de wortel verwijderd.

Artikelnummer: 7310300

BIO Maca gegelatineerd (verstijfseld) poeder, 300 gram
De Maca-plant ‘Lepidum meyenii Walp’ wordt al eeuwen (ruim 2000 jaar) op de hoogvlakten van de Andes verbouwd en werd door de inca's aanbeden en beschouwd als vitaliserend en prestatieverhogend voedsel alleen bestemd voor de bevoorrechte. Het is een traditioneel, natuurlijk middel tegen energieverlies en depressies. De knol bevat een verscheidenheid van ingrediënten met een geweldig potentieel.

De voedingswaarde van gedroogde Maca wortel is hoog en kan vergelegen worden met rijst en tarwe. Het bevat 60% koolhydraten, 10% eiwit, 8,5% voedingsvezels, en 2,2% vetten. Maca is rijk aan essentiële mineralen, vooral selenium, calcium, magnesium en ijzer, bijna alle vitaminen en bevat vetzuren zoals linoleenzuur, palmitinezuur, oliezuur en zuren, en 19 aminozuren, evenals polysachariden. 
Maca is voor zowel mannen als vrouwen succesvol inzetbaar bij problemen rond vruchtbaarheid, viriliteit, menopauze, vermoeidheid, geheugen, weerstand, uithoudingsvermogen en wordt gebruikt door diverse atleten. 

Kwaliteit gegelatineerd Maca

Wij raden Maca in gegelatineerde (verstijfselde) vorm aan. Door getalinering (heeft niets te maken met gelatine uit dierlijke botten!) Wordt het Maca poeder verwarmt en de zetmeelrijke delen van de wortel verwijderd. Dit proces verbetert de oplosbaarheid waardoor het sneller en beter gemetaboliseerd wordt door het lichaam. De werkwijze verhoogt de concentratie van de belangrijke ingrediënten van Maca waardoor ook minder ingenomen hoeft te worden, ook doordat het dus beter geabsorbeerd wordt door de darmen. De zachtere smaak is ook een duidelijkere verbetering voor degene die niet van de aardse smaak houdt van het originele product. Maca bevat waardevolle eiwitten, veel ijzer, magnesium, calcium, koolhydraten, fosfor, suiker, zetmeel, belangrijke mineralen, en bijna alle belangrijke vitaminen en hormoonachtige stoffen. 

Voor deze Maca wordt alleen gele, hoogwaardige Maca gebruikt uit de hooglanden van de Peruaanse Andes. De oogst vindt plaats op meer dan 4000 meter boven zeeniveau. Het gaat om pure biologische Maca van zeer hoge kwaliteit. De Maca-wortels zijn biologisch geteeld en worden scherp gecontroleerd op meststoffen, herbiciden, pesticiden en fungiciden. Een natuurproduct in bio-kwaliteit.

Het wordt volgens Zuid-Amerikaans onderzoek gebruikt voor de mannelijke potentie en vrouwelijke vruchtbaarheid. Het wordt ook toegepast om de symptomen van stress te bestrijden en als supplement gebruikt door diverse atleten. In Amerika wordt het ook gebruikt bij de behandeling van het chronisch vermoeidheidssyndroom. Als toevoeging op het voorgaande wordt gezegd dat met behulp van de Maca wortel slapeloosheid en symptomen van de menopauze bestreden worden, vermindert de glucosespiegel (gunstig bij diabetes) evenals Maca voor een algemene toename van de fysieke en mentale prestaties kan zorgen!

Gebruiksaanwijzing Maca

Dagelijks 3 tot 5 gram (aanbevolgen dagelijkse hoeveelheid) mixen met  bijvoorbeeld water. vruchtensap, granen, pudding of yoghurt. 

De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren. 


Maca

geeft vitale energie 
bevordert het uithoudingsvermogen 
verhoogt het libido
ondersteunt de geestelijke en lichamelijke balans 
 
zorgt voor verbetering, balans en stabilisering van de eigen (hormonale) stoffen
gecertificeerd biologisch verkrijgbaar


Dit Maca is gegarandeerd afkomstig van biologische landbouw en draagt o.a. het EKO- en het European Organic Farming-keurmerk.


Health winkel EKO keurmerk en Europese organische landbouw

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »