BIO Spirulina 400 mg 2500 tabletten

Voel u energiek en vitaal met deze natuurlijke energie bron. Spirulina vol met koolhydraten, aminozuren, mineralen, proteïnen en vele vitamine B- soorten. Verhoogd de weerstand. Lees verder wat Spirulina voor u kan doen...
Artikelnummer:
52201000
Levertijd:
leverbaar

€79,95 €67,96

Incl. btw

BIO Spirulina 2500 tabletten à 400mg

Spirulina is een makkelijk verteerbare microalg met een breed scala aan hoogwaardige voedingstoffen. De groene kracht van de natuur werkt beschermt tegen vrije radicalen, fungeert als antioxidant, versterkt het immuunsysteem, bevordert de energievoorziening in de cellen en heeft een positief effect op de darmflora en de stofwisseling. Vegetariërs en veganisten kunnen baat hebben bij Spirulina, omdat het rijk is aan eiwitten en andere voedingsstoffen. Mensen die Spirulina gebruiken, zeggen meer energie te hebben en zowel lichamelijk als geestelijk beter te presteren.

Gebruiksaanwijzing
Spirulina
Dagelijks tot 10 tabletten biologische Spirulina met voldoende vloeistof innemen, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

Ingrediënten per tablet Spirulina 400 mg
400 mg tabletten Spirulina 100% uit biologische landbouw. Onze tabletten bevatten geen pershulpen, dierlijke stoffen, suiker en gluten. Ook bevatten ze geen smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

 

Extra informatie
Bij de productie van onze Spirulina worden alleen algen gebruikt die onder strikt gecontroleerde omstandigheden worden verbouwd in Oost-Azië waar het milieu nog vrij is van verontreinigingen. De algen worden zorgvuldig gedroogd en verwerkt tot tabletten. De kwaliteit, zuiverheid en de afwezigheid van schadelijke micro-organismen worden continu en minutieus gecontroleerd.

 

Deze Spirulina-tabletten  zijn gegarandeerd afkomstig van biologische landbouw en het product draagt o.a. het EKO- en het European Organic Farming-keurmerk.

Biologische Chlorella, onze garantie aan u!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)