Hanoju - BIO Spirulina 400 mg 800 tabletten

Een van de oudste levensvormen op aarde. Antioxidanten, omega 6, vitaminen, aminozuren. Voor het beschermen van gezonde weefsels en cellen, verbeterd de stofwisseling en meer etcetc

Artikelnummer: 5210320
Aantal: 1

BIO Spirulina 800 tabletten à 400 mg

Spirulina is een makkelijk verteerbare microalg met een breed scala aan hoogwaardige voedingstoffen. De groene kracht van de natuur werkt beschermend tegen vrije radicalen, fungeert als antioxidant, versterkt het immuunsysteem, bevordert de energievoorziening in de cellen en heeft een positief effect op de darmflora en de stofwisseling. Vegetariërs en veganisten kunnen baat hebben bij Spirulina, omdat het rijk is aan eiwitten en andere voedingsstoffen. Mensen die Spirulina gebruiken, zeggen meer energie te hebben en zowel lichamelijk als geestelijk beter te presteren.

Gebruiksaanwijzing
Spirulina
Dagelijks tot 10 tabletten biologische Spirulina met voldoende vloeistof innemen, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

Ingrediënten per tablet Spirulina 400 mg
400 mg tabletten Spirulina uit 100% biologische landbouw. Onze tabletten bevatten geen pershulpen, dierlijke stoffen, suiker en gluten. Ook bevatten ze geen smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

 

Extra informatie
Bij de productie van onze Spirulina worden alleen algen gebruikt die onder strikt gecontroleerde omstandigheden worden verbouwd in Oost-Azië waar het milieu nog vrij is van verontreinigingen. De algen worden zorgvuldig gedroogd en verwerkt tot tabletten. De kwaliteit, zuiverheid en de afwezigheid van schadelijke micro-organismen worden continu en minutieus gecontroleerd.

 

Deze Spirulina-tabletten zijn gegarandeerd afkomstig van biologische landbouw en het product draagt o.a. het EKO- en het European Organic Farming-keurmerk.

Biologische Chlorella, onze garantie aan u!


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »