Biologisch Baobab 1000 tabletten 500 mg

Artikelnummer: 43301000

Korte omschrijving
Baobab staat in Afrika bekend als de boom van het leven, een symbool van levensonderhoud en bescherming. Baobab is eigenlijk een tropische plant die zeer grote afmetingen kan bereiken. Deze  bijzondere bomen kunnen een leeftijd van 500 jaar bereiken. Zowel van vruchten, wortels als de bladeren en het schors zijn waardevol voor de lokale bevolking als voedsel en medicijnen.

Inhoud en Kwaliteit
Het fruit van de Baobab wordt geoogst van de bomen, vervolgens worden de harde schelpen gekraakt en wordt het voedzame pulp gescheiden van de schelpen en de zaden. Daarna wordt de pulp gemalen, zorgvuldig gezeefd tot en direct verpakt. De tabletten worden bij de leverancier in Duitsland vervolgens weer tot tabletten verwerkt.

Inhoud per verpakking: 1000 tabletten 500mg (500 gram) van puur biologisch baobab poeder (adansonia digitata). De tabletten zijn vrij van suiker, gluten, dierlijke stoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en bevat geen smaakstoffen.

Voedingswaarden, gemiddeld per 100gr vruchtvlees:
Energie: 198-280 kcal / kJ 823-1164
Koolhydraten: 78,0-89,5 g
Eiwitten: 1,8-3,7 g
Vet: <0,7 g
Overblijfsel: 3,9-6,7 g
Vocht: <11,5%

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 9 tot 16 tabletten verspreid over de dag in met voldoende water. Bij voorkeur in te nemen een half uur voor de maaltijd. (16 tabletten, oftewel 8000mg bevat de dagelijks aanbevolen hoeveelheid).


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen op korte termijn verkeerde voeding of de gevolgen van ondervoeding, bijvoorbeeld als gevolg van een dieet, opheffen. Maar ze zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »