Biologisch Goji sap 500 ml

Goji sap bevat een hoog antioxidant gehalte. Dat helpt bij vitalisering, stimulering en regeneratie van het lichaam.Dit sap bestaat uit 100% puur biologisch sap gemaakt van goji bessen (en draagt het EKO keurmerk). Het sap bevat geen toegevoegde sui...
Artikelnummer:
1330500
Levertijd:
leverbaar

€17,95 €15,26

Incl. btw

Biologisch Goji-sap 500 ml

Goji-sap bevat een hoog antioxidantgehalte. Dat helpt bij vitalisering, stimulering en regeneratie van het lichaam. Goji-sap is 100% puur biologisch sap uit de Goji-bes (en draagt het EKO-keurmerk). Het sap bevat geen toegevoegde suikers of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Kwaliteit

Goji-sap is puur sap door koude persing verkregen uit rijpe Goji-bessen. Bij de productie worden kosten noch moeite gespaard om ervoor te zorgen dat alle belangrijke stoffen van de bessen bewaard blijven. Moderne analysemethoden waarborgen absoluut de hoge kwaliteit.

Gebruiksaanbeveling

Volwassenen drinken dagelijks 30 tot 90 ml Goji-sap, kinderen tot 15 jaar drinken tot 30 ml Goji-sap.
Aanbevolen wordt om het sap een half uur voor de maaltijd in te nemen.

Het biologische Goji-sap is gegarandeerd afkomstig van biologische landbouw en draagt o.a. het EKO- en het European Organic Farming-keurmerk.


Health winkel EKO keurmerk en Europese organische landbouw

Goji Premium sap is afkomstig van de bessen van de boksdoorn (Lycium barbarum). Dit is een plant uit de nachtschadefamilie (Solanaceae).


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)