De smaak van Maca

  • Geplaatst op
  • Door Ernie
  • 2
De smaak van Maca

De smaak van Maca

Voor welke aandoeningen of problemen gebruik jij Maca? Je antwoord is misschien: Dat maakt niet uit, want het is bijna overal goed voor.

Het klinkt wel positief, maar het is geen opvatting die recht doet aan dit bijzondere product. Het voedingssupplement zorgt vooral voor: energietoename, een juiste en natuurlijke hormoonbalans, een beter geheugen, meer uithoudingsvermogen, een hoger libido, verbeterde vruchtbaarheid en het heeft een positief effect op de vermindering van overgangsklachten. Sommige gebruikers merken al na een week dat ze meer energie hebben. We hoorden dat een vrouw die sinds vele jaren last had overgangsklachten - met name opvliegers - binnen drie maanden vrijwel klachtenvrij was. Een ander verhaal kwam van een vrouw die vertelde dat ze na vijf weken kon merken dat haar gewrichten soepeler waren dan vóór het gebruik van Maca. In recente wetenschappelijke studies staat dat Maca een middel is om botontkalking (osteoporose) tegen te gaan.

We begonnen dit stukje ermee; Maca kan voor veel mensen met diverse klachten iets betekenen. De medaille heeft ook een keerzijde. Nogal wat gebruikers vinden de smaak van dit superfood niet lekker of ronduit vies, zelfs als het min of meer verstopt zit in de yoghurt. Gelukkig zijn er altijd enthousiastelingen die bruikbare tips hebben om het goedje ‘smakelijk naar binnen te werken’. Als je betere ideeën hebt, aarzel niet om ze te melden. En als je een reactie gaat sturen, geef tegelijk aan wat jouw ervaringen zijn met dit voedingssupplement. Oké, terug naar de tips. Maak er een ‘fruithap’ van door een theelepel poeder (3 tot 5 gram per dag) te strooien in een combinatie van appel, kaneel en nootjes. Of smeer het op een boterham die al belegd is met een zacht kaasje, verse keukenkruiden en tomaat. Vul je de mogelijkheden aan? Of ga je liever voor Maca in een pilletje? 

Reacties

  1. Donny Donny

    Als u kijkt naar kwaliteit en puurheid is er geen verschil tussen ons Maca poeder en tabletten. Het ligt eraan hoe u het product wenst te gebruiken, zo kan het poeder door bijvoorbeeld yoghurt of de smoothie. Tabletten zijn makkelijker in gebruik en veiliger qua smaak.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »