Brands of Nature Chlorella 1000 tabletten (500mg)

De hoogste kwaliteit Chlorella voor een voordelige prijs! 500 gram (1000 tabletten a 500 mg) aan pure Chlorella tabletten.
Artikelnummer:
4501000

€39,95 €32,95

Incl. btw

Brands of Nature: Bio Chlorella 1000 tabletten (500mg)
500 gram

Informatie:
Chlorella van Brands of Nature wordt geteeld en geoogst op een klein eiland in de Zuid-Chinese zee. De wetenschappelijke naam van deze soort is Chlorella Vulgaris. De zoetwater vijvers zijn gevuld met water gewonnen diep onder grond, wat voor gebruik zorgvuldig gefilterd wordt om te garanderen dat het water volledig zuiver is. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen. De algen krijgen alle kans onder natuurlijk zonlicht te groeien terwijl ze rustig worden gemengd om zo een gelijkmatige verdeling van de nieuw gegenereerde Chlorella cellen te waarborgen terwijl zij snel reproduceren.

Het klimaat in dit gebied is ideaal voor de teelt van Chlorella , met ruim 20.000 uren zon per jaar en constant hoge temperaturen . De omgeving bestaat uit natuurlijke bossen , zonder risico op besmetting uit agrarische afvoer.

Een zuivere cultuur van Chlorella wordt toegevoegd aan het water in de kweekvijvers , waarna deze direct begint te reproduceren  tot een concentratie waar het kan worden geoogst na ongeveer 6 weken. Hierna wordt de nieuw gegenereerde Chlorella wekelijks geoogst door het oppervlak van het water met fijnmazige schermen te zeven zodat alle kleine afzonderlijke Chlorella cellen opgevangen kunnen worden. 

De chlorella wordt zorgvuldig met de hand gewassen en daarna snel gedroogd , waardoor een maximale hoeveelheid voedingsstoffen behouden blijft . Dit poeder wordt vervolgens gemalen om de celwanden van de Chlorella te breken, deze cellen kunnen namelijk niet door het menselijk verteringstelsel worden gebroken vanwege de moeilijke cellulosevezels waar ook de meeste dieren niet over de enzymen beschikken om deze te breken. Dit maalproces zorgt ervoor dat er een gebroken celwand variant van de Chlorella overblijft die de voedingstoffen toegankelijk maakt zonder verlies van de voedingswaarde.

Voordelen voor de gezondheid:
Chlorella is een grote bron van eiwitten (meer dan 50% van zijn droog gewicht) evenals vele voordelen voor de gezondheid te wijten zijn aan het hoge gehalte aan chlorofyl en andere vitaminen en voedingstoffen. Er zit gemiddeld 2500mg chlorofyl in 100 gram van ons biologisch Chlorella. Deze molecuul is essentieel voor fotosynthese, het absorberen van energie uit zonlicht en daarbij koolstofdioxide om te zetten in glucose.

De hoge chlorofyl gehaltes hebben ertoe geleid dat Chlorella een populair middel is geworden als ontgiftkuur, omdat men veronderstelt dat Chlorella kan binden aan zware metalen in het darmkanaal waardoor ze veilig worden uitgescheiden uit het lichaam. Chlorella bevat ook carotenoïde polymeer sporopollenin binnen de celwanden, die volgens studies gifstoffen kan absorberen en andere giftige elementen helpt te verwijderen uit het lichaam.

Brands of Nature BIO Chlorella tabletten bevat 2 gram van de CGF (Chlorella Grow Factor) per 100 gram, deze verbinding is verantwoordelijk voor het hoge percentage waarin Chlorella zich kan reproduceren. GCF kan bij inname de regeneratie van nieuwe cellen helpen verhogen en kan helpen om vernieuwing en celreparatie te verhogen. Verder is Chlorella een bron van de mineralen zink en ijzer, nodig voor een gezond immuunsysteem en het aanmaken van nieuwe rode bloedcellen die verantwoordelijk zijn voor het vervoeren van zuurstof door het lichaam en bevat de antioxidanten vitamine C en E die de productie van cel schadelijke vrije radicalen tegengaan. In het Chlorella poeder zijn ook de vitaminen B1, B2, B6 en B12 aanwezig die bijdragen aan een gezond immuunsysteem.

Gebruiksaanwijzing Chlorella tabletten:
Per dag tot 8 tabletten met ruim water innemen, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.
 

Informatie over de voedingswaarde per 100 gram

 

Energie 
Proteïne 
Vetten
Waarvan verzadigde vetzuren
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren
Koolhydraten 
Waarvan suikers 
Voedingsvezels
Natrium 
Thiamine
Ridoflavin
Vitamine B6
Vitamine B12
Vitamine E
Zink
IJzer
Calcium

343 kcal (1448 kJ)
61,3 g
7,8 g
3,1 g
2,5 g
2,2 g
6,9 g
1,6 g
16,1 g
0,08 g
1,29 mg        92% ADH
3,1 mg        193% ADH
0,96mg         48% ADH
 50  mg          50% ADH
8,9 mg          89% ADH
69,8 mg      465% ADH
210 mg     1500% ADH
330 mg          41% ADH

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »