Brands of Nature - Kombucha Smooth Awakening 1 liter

Kombucha, een eeuwenoud gezondheidselixir, is hier exclusief te verkrijgen. Dit bijzondere product draagt de naam Smooth Awakening en is uitstekend geschikt voor diabeten, veganisten, mensen met een voedselallergie en bevat geen restsuiker.

Artikelnummer: 14201000

Kombucha Smooth Awakening

Kombucha Smooth Awakening is een uitgebalanceerde 100% biologische drank, vol enzymen en probiotica. 
Deze Kombucha is gebrouwen volgens het eeuwenoude originele recept, alleen is hier de suiker (of honing) vervangen door biologische rijststroop. De Kombucha-fermenten weten deze stroop nog beter te benutten en om te zetten in deze hoogwaardige drank. Kombucha op basis van suikers of honing vormt bij gewone fermentatie tijdens  bewaring koolzuurgas en alcohol. De Kombucha Smooth Awakening is daarentegen volledig uitgegist zonder opvallende azijnzuurvorming en gist niet na bij bewaring. 
 
De oorsprong van Kombucha is gehuld in mysterie. Maar naar alle waarschijnlijkheid vindt het zijn oorsprong in China, 220 jaar voor Christus in tijde van de Tsin Dynastie en stond het bekend onder de naam 'goddelijke thee'. Echter vindt de naam jaren later zijn oorsprong in het jaar 415 na Christus wanneer een Koreanse arts genaamd Kombu de Japanse keizer behandeld met een gefermenteerde thee (Cha). Oftewel Kombu-Cha.


Geen restsuiker, alcohol of koolzuurgas

Deze unieke formule bevat geen restsuiker, alcohol, azijnzuur of koolzuurgas. Waardoor u ten volle kunt genieten van alle bijzonder eigenschappen van de Kombucha-drank, zonder enig nadelig nevenaspect. Bij de bereiding is uitsluitend gebruik gemaakt van groene thee en rijststroop (naast water en het kombuchaferment). Deze Kombucha is daarmee geschikt voor elk dieet, diabeten, veganisten en mensen met een voedselallergie.
 

Ingrediënten

water, groene thee, rijststroop, levend kombuchaferment. Dit product bevat geen verdere toevoegingen en is niet gepasteuriseerd. Na opening ongekoeld even goed houdbaar als gesloten.

Snel leverbaar en lang houdbaar

Het product is direct vanuit voorraad leverbaar en is na aanschaf tenmiste 3 jaar houdbaar. Ervaart u zelf deze vitaliserende en bijzonder aangename Kombucha drank voor slechts €4,99 per liter. 
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »