Graviola - Zuurzak 10:1 - 180 capsules (400mg)

Artikelnummer: 2935180

Korte omschrijving
De Graviola vrucht, ook bekend onder de naam Zuurzak vind zijn afkomst in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. Deze bijzondere exotische vruchten worden gewaardeerd door de bewoners van de tropen, waarbij de vruchten zelf als verfrissend voedsel worden gebruikt en de bladeren van oudsher ter genezing aan een verscheidenheid van ziekten. Ook in de moderne wereld wordt deze Graviola (zuurzak) vrucht meer ontdekt en gebruikt bij wetenschappelijke studies. Zoals vele bijzondere hedendaagse producten zijn oorsprong vinden in de Amazone, slaat ook deze vrucht een brug tussen de Indiase en de westerse geneeskunde.

Inhoud en Kwaliteit

80% Graviola (Annona muricata) puur bladextract
20% hydroxypropyl methylcellulose (capsule)

Eén capsule bevat 400 mg Graviola (Annona muricata) 10:1  extract en 100 mg hydroxypropylmethylcellulose (capsule).

Inhoud per verpakking: 180 capsules van 500 mg = 90 gram.

De capsules zij vrij van gluten, suiker, dierlijke substanties, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en bevatten ook geen smaakstoffen.

Gebruiksaanwijzing
Drie maal dagelijks één capsule met voldoende water innemen. De capsules kunnen het beste een half uur voor de maaltijd ingenomen worden.

Dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »