Green Magma Poeder

Green Magma, gerstegras extract poeder

€38,50
€29,95 Incl. btw
Artikelnummer: 500
Aantal: 96

Over Green Magma

Green Magma is gemaakt van het sap van jong gerstegras dat boordevol vitaminen, mineralen en enzymen zit. Door een uniek productieproces is het gelukt om alle waardevolle voedingsstoffen eruit te halen en te conserveren. Zo is het Groene Gerst Extract ontstaan. Dit is dus niet vergelijkbaar qua kwaliteit met gerstegras poeder.

Gerstegras poeder bevat vezels en vezels zijn zwaar (gem. 39g per 100g). Dit betekent dat er per gram gewicht van het poeder minder ruimte over is voor juist de belangrijke actieve bestanddelen, zoals vitaminen en mineralen. Bijvoorbeeld vitamine C. Per 100g poeder van gemalen gerstegras is de hoeveelheid 2,6mg terwijl het in Green Magma maar liefst 150mg is!

Verder zorgt het unieke productieproces van Green Magma ervoor dat de hittegevoelige enzymen bewaard blijven en dat er geen oxidatie van de voedingsstoffen optreden. Kortom: het gerstegras sap extract garandeert de kwaliteit van de inhoudsstoffen tot aan de houdbaarheid, dus vergelijkbaar met vers sap, alleen veel makkelijker in gebruik

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »