Biologische Tarwegras-Wheatgrass 500 gram

Tarwegras (wheatgrass) poeder zit boordevol met een breed scala aan natuurlijke vitaminen, natuurlijke mineralen, krachtige anti-oxidanten, chlorofyl, enzymen, aminozuren en gezonde vetzuren.

Artikelnummer: 2840500

Tarwegras (Wheatgrass) afkomstig van gegarandeerd biologische teelt 
250 gram poeder € 19,95
500 gram poeder € 38,95
1000 gram poeder € 74,95

Omschrijving Tarwegras poeder
Tarwegraspoeder (wheatgrass) zit boordevol met een breed scala aan natuurlijke vitaminen, natuurlijke mineralen, krachtige antioxidanten, chlorofyl, enzymen, aminozuren en gezonde vetzuren.

Informatie over
Tarwegras poeder
Tarwegras is een van de oudste voedingsmiddelen die de mensheid kent. Tarwegras bevat een hoog gehalte aan eiwitten, essentiële aminozuren, vitaminen, mineralen en chlorofyl. Tarwegras bevat ook antioxidanten, bètacaroteen en enzymen. Tarwegras smaakt bitter en zoet.

Tarwegras poeder

geeft vitale energie
bevordert de weerstand
stimuleert de bloedsomloop

bevordert spijsvertering 

werkt ontgiftend en reinigt het lichaam
verbetert zuurstoftoevoer in het bloed
gaat veroudering tegen

Kwaliteit van ons tarwegras poeder

Dit Tarwegraspoeder is 100% biologisch en wordt geproduceerd zonder chemische toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen, gluten en andere additieven. Het is geschikt voor mensen met allergieën en ook geschikt voor vegetariërs.

Gebruiksaanwijzing Tarwegras

Biologisch Tarwegras kan het beste driemaal daags vóór de maaltijd ingenomen worden. Bij voorkeur mengen met een koude of lauwe drank. Hete dranken zijn niet geschikt, omdat de warmte de inhoudstoffen aantast.

Dit Tarwegras poeder is gegarandeerd afkomstig van biologische landbouw en draagt o.a. het EKO- en het European Organic Farming-keurmerk.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »