Zongedroogde Cranberry bessen 500 gram

Een heerlijke verantwoorde snack vol vezels, anti-oxidanten, vitaminen en mineralen

Artikelnummer: 9010500
Omschrijving Cranberry bessen (uitsluitend de beste kwaliteit bessen)
De cranberry’s van Hanoju zijn in eerste instantie een heerlijke zoete traktatie als verantwoorde snack tussendoor of verwerkt in een salade. Daarnaast heeft deze bes meerdere gezondheidsbevorderende eigenschappen.
De bes komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en werd vroeger gebruikt ter preventie van scheurbuik en ook de indianen gebruikten haar al honderden jaren als voedings- en geneesmiddel.

Informatie Cranberry bessen
De cranberry is vooral een heerlijke verantwoorde snack vol vezels, anti-oxidanten, vitaminen en mineralen. De bes staat erom bekend dat ze blaasontsteking kan helpen voorkomen en genezen. Dit komt door de antibacteriële werking van cranberry’s die zo ook de mondhygiëne kunnen verbeteren. Zo kan het helpen bij het ontstaan van tandplak en maagzweren.

De proanthocyanidines in de bes zorgen ervoor dat de Escherichia Coli (E-coli) bacteriën die verantwoordelijk zijn voor blaasontsteking zich niet aan de blaaswand kunnen hechten.

Kwaliteit van Cranberry bessen
Wij garanderen verse producten en alleen de beste kwaliteit. De aangename zoete smaak zal u ongetwijfeld doen verrassen.

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen wordt ca. 70 cranberry bessen per dag te eten. Meer eten als tussendoortje kan ook, bijvoorbeeld zoals men rozijnen eet. U kunt de bessen ook toevoegen aan uw muesli, zelfgemaakte cake, salade,soep etc.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »