Zongedroogde Goji bessen 500 gram

Rijk aan antioxidanten. Bevatten veel selenium, germanium, proteinen en andere zeer waardevolle vitamine en mineralen. De Goji bes zorgt voor een algehele positieve levenshouding en is behalve gezond, ook heerlijk van smaak.

Artikelnummer: 8020500

Zongedroogde Goji-bessen 500 gram

Extra voordelig geprijsd. Goji-bessen zijn rijk aan antioxidanten, bevatten veel selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle vitaminen en mineralen. De Goji-bes zorgt voor een algehele positieve levenshouding en is behalve gezond, ook heerlijk van smaak.

Omschrijving

Unieke bessen die een belangrijke positie innemen in de traditionele Chinese geneeskunde. Deze bessen zijn niet alleen waardevol voor uw gezondheid, maar hebben ook een heerlijke smaak waardoor het voor u een gezonde snack kan zijn. Goji-bessen zijn rijk aan antioxidanten. Daarnaast bevatten ze veel selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle vitaminen en mineralen. De Goji-bessen worden in China ook wel ‘happy berries’ of ‘smiley berries’ genoemd, omdat de Goji-bes zorgt voor een algehele positieve levenshouding.

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen wordt ca. 70 bessen per dag te eten. Meer eten als tussendoortje kan ook, bijvoorbeeld zoals men rozijnen eet. U kunt de bessen ook toevoegen aan uw muesli, zelfgemaakte cake of soep. Wij garanderen verse producten en topkwaliteit.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »