Hyaluronzuur beautyset. Gratis verzonden

De Hyaluronzuur beautyset biedt een jeugdige en stevige huid voor elke leeftijd. Nu voor een kennismakingsprijs van €92,95 voor €79,95, een volledig pakket voor schoonheid werkend van buiten- én binnenuit!

Artikelnummer: 21403

Hyaluronzuur beautyset: kies voor kwaliteit en zuiverheid.

De Hyaluronzuur beautyset biedt een jeugdige en stevige huid voor elke leeftijd. Nu voor een kennismakingsprijs van €92,95 voor €79,95, een volledig pakket voor schoonheid werkend van buiten én binnenuit!

De Hyaluronzuur + Collageen capsules werken van binnenuit, op deze manier kunnen de actieve ingrediënten tot in de diepste huidlagen inwerken.
Het Hyaluronzuur Forte serum is 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Het is zonder parabenen, paraffine, siliconen, PEG / PEG derivaten en dierlijke extracten samengesteld.
Het Bio-cellulose (Hylaronzuur) masker biedt de perfecte schoonheids afronding. Het voorziet de huid intensief van vocht en waardevolle voedingsstoffen. Door direct contact met de huid, kunnen de vloeibare Pentapeptine doordringen in de diepe lagen van de huid.

Gebruiksaanwijzing
Hyaluronzuur + Collageen capsules:
Als een voedingssupplement tweemaal per dag één capsule met water innemen. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

Hyaluronzuur Forte Serum:
In de ochtend en/of avond aanbrengen, indien nodig, breng een dun laagje op de huid aan van het gezicht, hals en decolleté vervolgens zacht inmasseren. De huid van tevoren goed reinigen en niet te dik aanbrengen, om een film op de huid te voorkomen. Ook zeer goed geschikt voor de gevoelige huid.

Bio-cellulose (Hylaronzuur) anti-rimpel masker:
Na het reinigen van het gezicht goed afdrogen. De buitenste beschermfolie van het masker eraf trekken en met de glimmende kant op het gezicht aanbrengen. Overtollig product op hals en decolleté inmasseren. 30-45 minuten laten inwerken op de huid. Het is niet noodzakelijk de huid na het masker te reinigen.

Inhoud
60 Hyaluronzuur + Collageen capsules 250mg
1x Hyaluronzuur Forte Serum 30ml
4x Bio-cellulose (Hyaluronzuur) maskers 30ml

Ingrediënten per capsule:
100 mg gefermenteerd Hyaluronzuur
150 mg geëxtraheerd Collageen (oorsprong vis, Peptan B 2000)
100 mg cellulose

Let op: Ons product bevat  100 mg hyaluronzuur per capsule. Concurrerende producten bevatten veelal slechts de helft per capsule!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »