Hyaluronzuur + Collageen 90 capsules

Een sterk en glansrijk duo. Collageen ondersteunt de flexibiliteit van de huid en hyaluronzuur de gewrichten. De ideale combinatie speciaal bij ons verkrijgbaar.

Artikelnummer: 214090

Hyaluronzuur Collageen 90 capsules
Hyaluronzuur helpt om de gewrichten sterk en soepel te houden. Het helpt ook bij het smeren van de gewrichten. Het helpt de huid tegen veroudering te beschermen. Tevens heeft het een voedende werking op de huid. Ons bindweefsel bestaat grotendeels uit Collageen en is het eiwit dat het meest voorkomt in ons lichaam. Recentelijk is men er in Duitsland in geslaagd een middel te produceren dat beide stoffen bevat, zónder toevoeging van andere hulpstoffen.

De vochtbindende stof hyaluronzuur vernieuwt zich ongeveer twee keer per week, maar collageen is na ruim 14 jaar vaak niet eens voor de helft vernieuwd. Bedenk daarbij dat lang voordat we de 30 jaar hebben bereikt de vernieuwing van collageen al trager gaat. Extra aanvoer van collageen ondersteunt onder andere de kwetsbare huid. Het afnemen van flexibiliteit heeft plooien en rimpels als bekend gevolg. Te weinig hyaluronzuur kan leiden tot bijvoorbeeld problemen met het bewegingsapparaat. En niet onbelangrijk: het verlies van glans van onze huid.

Gebruiksaanwijzing
Als een voedingssupplement tweemaal per dag één capsule met water innemen. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

Ingrediënten:
100 mg gefermenteerd hyaluronzuur
150 mg geëxtraheerd collageen (oorsprong vis, Peptan B 2000)
100 mg cellulose
Let op: Ons product bevat  100 mg hyaluronzuur per capsule. Concurrerende producten bevatten veelal slechts de helft per capsule!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »