Mattisson - Absolute Acai Poeder Bio 125g

De Acaibes is een kleine donkerpaarse vrucht die groeit aan de Acaipalm (Euterpe Oleracea). Onderzoek laat zien dat de Acaibes één van de hoogste concentraties aan antioxidanten bevat van alle tot nu toe onderzochte bessen. 125gram

Artikelnummer: MT2164

Absolute Acai Poeder Bio


Productinformatie:

De Acaibes is een kleine donkerpaarse vrucht die groeit aan de Acaipalm (Euterpe Oleracea). Deze palm komt oorspronkelijk voor in het Amazone gebied van Midden- en Zuid-Amerika. De Acaibes is door de eeuwen heen een belangrijke voedingsbron voor de inheemse indianen stammen geweest. Onderzoek laat zien dat de Acaibes één van de hoogste concentraties aan antioxidanten bevat van alle tot nu toe onderzochte bessen.

Mattisson Absolute Acai poeder Bio wordt verkregen door van biologische Acaibessen pulp te maken. Het pulp wordt vervolgens gevriesdroogd tot poeder. 

Verkrijgbaar in een verpakking van 125 gram. 

Land van herkomst: Brazilië


Belangrijk

De ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) score is een test om de hoeveelheid anti-oxidanten in voedsel te meten. Deze test wordt door het Ministerie van Landbouw van de V.S. erkend. Hoe hoger de ORAC score, hoe rijker het voedsel aan antioxidanten is. Een score tussen de 3000 – 5000 (μmol TE/100 g) per dag wordt aanbevolen. 100 gram Mattisson Acai poeder heeft een ORAC-waarde van 70.000. Door slechts dagelijks 7 gram van dit poeder te gebuiken voldoet men aan de aanbevolen antioxidant behoefte per dag. 

Anthocyanen geven aan groente, fruit en bloemen de rode, paarse en blauwe kleur. Bessen die het rijkst zijn aan anthocyanen zijn het sterkst gekleurd (van dieppaars tot zwart). De Acaibes heeft een donkerpaarse kleur en bevat van nature anthocyanen. 

Mattisson Absolute Acai poeder Bio bevat 26,8 gram/100 gram aan vezels (= 89% ADH), 28 mg/100 gram vit. C (= 40% ADH),  297 mg/100 gram calcium (= 29,7% ADH) en 32,1 gram/ 100 gram aan plantaardige vetten.


Gebruiksadvies 

Meng 1-2 x daags 1 afgestreken maatschep Absolute Acai poeder Bio met water, vruchtensap of smoothie. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »