Mattisson Absolute Amla Poeder 250g

Amla (Emblica officinalis) is een bladverliezende boom die bekend staat om zijn eetbare vrucht met dezelfde naam (Amla) en ook bekend als Indiase kruisbes. Deze boom behoort tot een van de belangrijkste planten binnen de traditionele Indiase geneesku...
Artikelnummer:
MT2174

€16,95 €14,95

Incl. btw

Absolute Amla Poeder


Productinformatie
 

Amla (Emblica officinalis) is een bladverliezende boom die bekend staat om zijn eetbare vrucht met dezelfde naam (Amla) en ook bekend als Indiase kruisbes. Deze boom behoort tot een van de belangrijkste planten binnen de traditionele Indiase geneeskunde (Ayurveda). Diverse delen van de plant worden gebruikt maar de vrucht is het belangrijkste onderdeel. 
De Amla bes is een gladde, licht groengele vrucht met verticale groeven. Deze bes heeft een zurige smaak en vezelig vruchtvlees. De boom waaraan deze bessen groeien komt oorspronkelijk voor in Midden- en Zuid-India, Pakistan en het zuiden van China. In de herfst worden de vruchten met de hand geplukt en verwerkt in diverse gerechten (o.a. Pickels en Chutney

)Mattisson Absolute Amla Poeder Bio poeder is vrij van genetisch gemodificeerde onderdelen, gist, zuivelproducten, maïs, bijenwas, soja, rijst, smaak- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen en van gecontroleerde biologische teelt.

Verkrijgbaar in een verpakking van 250 gram.

Land van herkomst: India

Belangrijk

Mattisson Absolute Amla Poeder Bio bevat per 100 gram: 1,02 gram aan plantaardige vetten, 90,5 gram aan koolhydraten, 1,16 gram plantaardige eiwitten en 26,84 gram aan voedingsvezels (=89% van de ADH). Het aantal calorieën per 100 gram is 376.Mattisson Absolute Amla Poeder Bio bavat natuurlijke mineralen. Door dagelijk slechts 3 eetlepels (29 gram) te gebruiken van dit poeder voldoet men aan de ADH van ijzer voor volwassene (14mg). Daarnaast bevat het poeder calcium (196.1 mg/100 gram =25% van de ADH) en natrium (22,56 mg/ 100 gram) en natuurlijke vitaminen (A en C). 

Gebruiksadvies
 

Meng 1-2 x daags 1 afgeronde maatschep Absolute Amla Poeder Bio met water, vruchtensap of yoghurt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)