Mattisson - Absolute Camu Camu Poeder 120g

De Camu Camu bes is een superfood en bevat van nature een groot aantal nutriënten zoals vitamine C, calcium en ijzer. Het gehalte vitamine C in deze bes is hoger dan in elke andere onderzochte vrucht. 120 gram

Artikelnummer: MT2154

Absolute Camu Camu Poeder extract


Productinformatie 


Camu Camu (Myrciaria dubia) is een bes die gevonden wordt in de Amazone regenwouden van Peru en Brazilië. De plant bloeit tijdens de periode van de overstromingen en vormt de bessen. Het is meerjarige plant die een lengte kan bereiken van 4 meter. Tijdens de bloeiperiode heeft de plant witte bloemen die middelgrote vruchten geeft. De Camu Camu bes heeft een donkerrood tot paarse kleur, die sterk lijkt op die van de kers en heeft een zure smaak.

Mattisson Camu Camu Poeder is vrij van genetisch gemodificeerde onderdelen, gist, zuivelproducten, maïs, bijenwas, soja, rijst, smaak- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. 

Verkrijgbaar als los poeder in een verpakking van 120 gram en in capsulevorm (Absolute Camu Camu extract 500 mg, 60 vcaps).

Land van herkomst: Brazilië


Belangrijk 

De Camu Camu bes is een superfood en bevat van nature een groot aantal nutriënten zoals vitamine C, calcium en ijzer. Het gehalte vitamine C in deze bes is hoger dan in elke andere onderzochte vrucht. Ter vergelijking het vitamine C gehalte in deze bes is dertig keer hoger dan een sinaasappels. Naast vitamine C bevat de Camu Camu een aantal ondersteunende stoffen waaronder de bioflavonoïden. Bioflavonoïden vormen met vitamine C het zogenaamde vitamine C-complex. Camu Camu is een sterke antioxidant door het van nature aanwezige vitamine C. Vitamine C ondersteunt de bescherming van lichaamscellen tegen oxidatieve stress en ondersteunt de afweer van het lichaam.

Gebruiksadvies 

Meng 1-2 x daags 1 afgeronde maatschep Absolute Camu Camu Poeder met water of vruchtensap of smoothie. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »