Mattisson - Absolute Hennepzaad Raw - Gepeld 1000gr.

Absolute Hennepzaad Raw - Gepeld1000gr.

Artikelnummer: MT1537

Absolute Hemp Seeds Raw - Gepeld

Algemene omschrijving:
Het hennepzaad is eetbaar, voedzaam en gezond voor mens en dier. Uit het zaad kan ook een spijsolie worden geperst, die in vroeger eeuwen in Europa veel werd gebruikt, maar thans in onbruik is geraakt. Deze olie is rijk aan essentiële vetzuren. De zaden kan men ook tot meel vermalen. Hennepmeel is glutenvrij wat belangrijk is voor mensen die allergisch zijn voor gluten dit meel is bekend als hennep proteïne poeder.


Superzaad

Hennepzaden zijn rijk aan vetzuren, eiwitten en bevatten 9 essentiële aminozuren. Hennepzaad bevat 35% vezels en 30% hennepzaadolie en is gemakkelijk te verteren. Hennepzaden bevatten tevens mineralen en anti-oxidanten zoals vitamine E en lecithine, welke beide belangrijke hersenvoeding zijn!


Edestine

Hennepzaad bevat alle essentiële aminozuren net zoals een aantal andere Superfoods. Het unieke aan hennepzaad proteine is dat 65% betstaat uit het globuline (eiwitachtige stof) Edestine. In het lichaam stimuleert/ is Edestine in staat tot biotransformatie naar/ de aanmaak van immunoglobuline. Immunoglobulines, of wel anti-lichamen of anti-stoffen, zijn eiwitten in het bloedplasma die door het afweersysteem worden geproduceerd om organismen die het lichaam binnendringen, zoals virussen en bacteriën, te bestrijden. Deze moleculen worden gemaakt door een bepaald type immuuncel, de B lymfocyt, en binden specifiek aan de binnendringers waardoor zij makkelijker herkenbaar zijn voor het immuunsysteem en onschadelijk gemaakt kunnen worden. In zijn primaire structuur bevat edestine een veelvoud van aminozuren en voornamelijk arginine en tryptogam.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »