Mattisson - Absolute Kokosbloesem Suiker Bio 450g

Mattisson Kokosbloem Suiker is van nature rijk aan antioxidanten en bevat meer antioxidanten dan andere ruwe ongeraffineerde suikers. Daarnaast bevat kokosbloem suiker van nature mineralen. 450 gram

Artikelnummer: MT2171

Absolute Kokosbloesem Suiker Bio


Productinformatie:
Kokosbloesem suiker is een natuurlijke suiker die wordt gewonnen uit de ongerepte bloesem van de kokospalm. De nectar van de tropische kokosbloesem wordt door tappers hoog in de boom geoogst, zonder schade toe te brengen aan de kokospalm. Als de tappers genoeg hebben verzameld, wordt de zuivere nectar in een ketel heel langzaam ingekookt tot een ongeraffineerde suiker. Door deze traditionele bereidingswijze blijven de natuurlijke mineralen en vitamines van de nectar behouden.

Mattisson Kokosbloesem Suiker Bio is van gecontroleerde biologische teelt.

Verkrijgbaar in een verpakking van 450 gram.

Land van herkomst: Indonesië


Belangrijk
Mattisson Kokosbloem Suiker heeft een lage glycemische index (GI:30-35). De GI vertelt over de snelheid waarmee koolhydraten verteerd worden en in het bloed verschijnen. Deze indexering werd in 1981 voor het eerst gepubliceerd als hulpmiddel om te bepalen welke voedingsmiddelen geschikt zijn voor diabetici. Men spreekt van een lage glycemische index bij een waarde van 55 of lager en van een hoge GI bij 70 en hoger. Voor sporters is het belangrijk om rekening te houden met de GI-indexering. Duursporters hebben er belang bij dat de suikers langzaam in het bloed komen (lage GI), sprinters daarentegen hebben snel energie/suikers nodig (hoge GI).

Mattisson Kokosbloem Suiker is van nature rijk aan antioxidanten en bevat meer antioxidanten dan andere ruwe ongeraffineerde suikers. Daarnaast bevat kokosbloem suiker van nature mineralen (kalium, magnesium, zink en ijzer) en vitamines (B1 en C).

Gebruiksadvies 
Mattisson Kokosbloem Suiker is de ideale vervanger van riet- of bietsuiker of andere zoetmiddelen. Het geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes, dranken, ijs en andere (na-)gerechten.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »