Mattisson - Absolute Reishi Premium Powder 100g

Mattisson Absolute Reishi Premium Powder is gevriesdroogd poeder van het heet water extract van alle delen van de rode Reishi (de gehele paddenstoel) en bevat hierdoor de inhoudsstoffen zonder het gebruik van oplosmiddelen. 100 gram

Artikelnummer: MT2054

Absolute Reishi Premium Powder


Productinformatie:

Reishi (Ganoderma Lucidum of LingZhi) is een paddestoel die in Japan en China grote populaiteit geniet. Reishi heeft binnen de TCM (Traditional Chinese Medicine) een lange geschiedenis en een hoog aanzien. In veel Aziatische landen wordt Reishi ook preventief gebruikt. Om die reden wordt Reishi ook wel de “paddestoel van de onsterfelijkheid” genoemd. Van nature groeit deze paddestoel in China en Japan in het wild op loofbomen in dicht bebost gebied. Omdat ze zeer zeldzaam waren, was deze paddestoel niet voor iedereen beschikbaar. Tegenwoordig kweekt men in meerdere landen onder gecontroleerde omstandigheden deze gezondheidsbevorderende paddestoel en sindsdien zijn ze volop beschikbaar.

Mattisson Absolute Reishi Premium Powder bevat uitsluitend Ganoderma Lucidum en is gegarandeerd vrij van gluten, zuivelproducten, maïs, bijenwas, soja, rijst, smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.


Belangrijk
Er zijn 6 verschillende soorten Reishi, echter de meest hoogwaardige is de rode Reishi of de Ganoderma Lucidum. Een paddestoel is opgebouwd uit verschillende delen: de schimmeldraden, het vruchtlichaam (hoed en stam) en de sporen. Elk deel heeft zijn eigen specifieke samenstelling van inhoudsstoffen. 

Mattisson Absolute Reishi Premium Powder is gevriesdroogd poeder van het heet water extract van alle delen van de rode Reishi (de gehele paddenstoel) en bevat hierdoor de inhoudsstoffen zonder het gebruik van oplosmiddelen. De laatste tientallen jaren zijn er over Reishi (Ganoderma lucidum, LingZhi) honderden wetenschappelijke publicaties verschenen over de postieve werkingen die deze paddestoel heeft. 


Gebruiksadvies 
Reishi heeft een bittere smaak. Los daarom 1-2x daags 1 maatschep Reishi poeder op in water, smoothie, vruchtensap of healthdrink. Een afgestreken maatschep komt overeen met 750 mg poeder. Voor diegene die capsules prefereren is er Mattisson Absolute Reishi Premium 400 mg.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »