Mattisson - Absolute Whey Protein Superfood Shake 500g

Whey Protein Superfood Shake is een smakelijke, hoogwaardige en unieke proteïne shake samengesteld uit eiwitten, natuurlijke vitaminen, mineralen, aminozuren, omega-3 vetzuren, enzymen en antioxidanten. 500 gram

Artikelnummer: MT2840

Absolute Whey Protein Superfood Shake

Productinformatie 
Whey Protein Superfood Shake is een smakelijke, hoogwaardige en unieke proteïne shake samengesteld uit eiwitten, natuurlijke vitaminen, mineralen, aminozuren, omega-3 vetzuren, enzymen en antioxidanten. Whey Protein Superfood Shake is voor iedereen die op zoek is naar een eiwitrijke totaal aanvulling op zijn dieet. Een ideale shake die helpt bij de ondersteuning van een goede en actieve levensstijl met een heerlijke vanillesmaak.

Voor mensen die geen bezwaar hebben met het eten van dierlijke eiwitten is de Whey Protein Superfood Shake een ideale totaal aanvulling op het dieet. 1 maatschep (30 gram) bevat 15,4 gram proteïnen afkomstig uit Wei eiwit isolaat en –concentraat.

Whey Protein Superfood Shake is opgebouwd uit een SuperFruit-, vitaminen en mineralen-, omega-3- en een vezelcomplex. Dit maakt de Whey Protein Superfood Shake een goede bron van omega-3 vetzuren, vitaminen, mineralen en vezels. 

De Whey Protein Superfood Shake bevat van nature antioxidanten en heeft een ORAC-score van 2400 μmol TE per serving. De ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) score is een test om de hoeveelheid antioxidanten in voedsel te meten. Een score tussen de 3000 – 5000 per dag wordt aanbevolen. Door dagelijkse 2 shakes (60 gram) te bereiden voldoet men aan deze aanbeveling. 

Om het geheel verder te versterken, bevat de Whey Protein Superfood Shake probiotica (10 bacteriestammen), een enzymen-complex (Digezyme™) en een Greenscomplex. Het Greenscomplex is sterk basisch wat een goede aanvulling is op de verzurende Westerse eet- en levensstijl (gebruik van teveel dierlijke eiwitten, teveel suiker, te weinig volkoren producten en stress). 

Gebruiksadvies
Los 1-3 x daags 1 maatschep (30 gram) Whey Protein Superfood Shake op in water of vruchtensap. Het is de ideale start in de ochtend, tussendoortje en voor na het sporten.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »