Goji bessen gedroogd 1000 gram

22,95

Goji bessen gedroogd 1000 gram, deze bevatten van nature vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en spoorelementen. Deze gedroogde bessen bevat meer dan 20 soorten mineralen (o.a. zink, ijzer, calcium, selenium, kalium), vitaminen (B1, B2, B6 en E) en zijn van nature rijk aan vezels.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Goji bessen gedroogd 1000 gram


Productinformatie:

De Goji bessen (Lycium Barbarum) groeien oorspronkelijk in Azië en komen voor in Mongolië, China en Tibet. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) worden Goji bessen als gezondheidsbevorderend beschouwd. Om die reden en vanwege de zoete smaak worden de bessen verwerkt in medicijnen, thee en soep. Recent onderzoek laat zien dat de Goji bes van alle tot nu toe onderzochte vruchten de hoogste concentratie aan vitaminen en anti-oxidanten bevat. Dit maakt dat deze diep rode bessen met recht tot de Superfoods gerekend mogen worden.

Goji bessen gedroogd 1000 gram zijn van gecontroleerde teelt en verkrijgbaar in een verpakking van 300 en 1000 gram. Na het plukken worden de bessen gewassen en aan warme lucht gedroogd.

Land van herkomst: China.

Belangrijk:
De ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) score is een test om de hoeveelheid anti-oxidanten in voedsel te meten. Deze test wordt door het Ministerie van Landbouw van de V.S. erkend. Hoe hoger de ORAC score, hoe rijker het voedsel aan anti-oxidanten is. Een score tussen de 3000 – 5000 (μmol TE/100 g) per dag wordt aanbevolen.  100 gram Goji bessen hebben een ORAC score van 25300.  Ter vergelijking: 100 gram sinaasappel heeft slechts een ORAC score van 750. Door dagelijks 20 gram Goji bessen (of 667 gram aan sinaasappels) te gebruiken voldoet u aan de dagelijkse behoefte van oxidanten.

Mattisson Goji bessen gedroogd bevatten van nature vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en spoorelementen. Deze gedroogde bessen bevat meer dan 20 soorten mineralen (o.a. zink, ijzer, calcium, selenium, kalium), vitaminen (B1, B2, B6 en E) en zijn van nature rijk aan vezels.

Gebruiksadvies:
Gebruik dagelijks minimaal 20 gram. Mattisson Goji bessen gedroogd kan men onbeperkt eten als tussendoortje of in salades. Ook voegt men deze bessen aan smoothies, yoghurt, muesli, muffins, vers gebakken taart of brood toe. De chinezen voeg warm water aan de gedroogde bessen toe en drinken het als thee. Ook zijn de Goji bessen verkrijgbaar in poedervorm: Mattisson Absolute Goji poeder.

Bekijk ook onze aanbiedingen

Deze webshop is onderdeel van FMEP Webshops en aangesloten bij

webshop keurmerk

Merk

Mattisson

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Goji bessen gedroogd 1000 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *