Omega 3 visolie 90 capsules 1000 mg

Artikelnummer: 252090
Aantal: 2

Korte omschrijving
De zalmolie Omega 3 capsules bevatten meervoudig oververzadigde omega 3 vetzuren die zeer waardevol zijn. Goed voor o.a. het hart, ogen, cholesterol  en de hersenen. Een kwalitatief en natuurlijk product voor als u niet 2x per week de tijd heeft om vis te eten, niet van de smaak van vis houdt of bijvoorbeeld voor extra inname tijdens de zwangerschap. De voordelen van vis in een capsule!

Inhoud en Kwaliteit
Eén capsule bevat 1000 mg zalmolie – concentraat tot 30% (18% EPA en 12% DHA, 0,5% Vitamine E) en 400 mg capsule van zacht gelatine.

Inhoud per verpakking: 90 capsules van 1400 mg (126 gr) zalm olie concentraat. De capsules zijn vrij van suiker, gluten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en bevat geen smaakstoffen.

Ingrediënten:
71,43% zalmolie
28,57 zacht gelatinecapsule

Gebruiksaanwijzing

Neem 3x per dag  1 tot 2 capsules innemen met voldoende water, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen op korte termijn verkeerde voeding of de gevolgen van ondervoeding, bijvoorbeeld als gevolg van een dieet, opheffen. Maar ze zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »