Hanoju - Bio Reishi extract 300mg 60 capsules

Paddenstoel met een geschiedenis van tenminste 4000 jaar in Azië.

Artikelnummer: 6101060

Reishi extract, 60 tabletten.                                                  

De Reishi paddenstoel (in het Chinees Ling Zhi) is een paddenstoel met een geschiedenis van tenminste 4000 jaar in Azië, waar zij al lange tijd erkend wordt als bevorderaar van de gezondheid en als geneeskrachtig paddenstoel. Inmiddels neemt de populariteit van Reishi hier ook steeds meer toe en wordt zij eerder gebruikt voor haar lichaamsherstellende kracht dan om haar voedingswaarde.

Voor onze Reishi worden enkel hoogwaardige extracten gebruikt waarbij één tablet minimaal 30% polysacchariden bevat.  Onze tabletten zijn ook geschikt voor vegetariërs en mensen met een allergie.

Behalve dat Reishi levensverlengend en vitaliserend zou werken zijn er ook meer specifiekere eigenschappen te vermelden zoals haar:

* Cholesterol verlagende werking
* Reinigende werking (detox)
* Lichaamherstellende werking
* Stimulering van het afweersysteem

* Antioxiderende werking
* Stress verlagende werking

De smaak van de Reishi paddenstoel (ook bekend als Ganoderma lucidum) is erg bitter, met tabletten kan gemakkelijk een hogere, meer geconcentreerde hoeveelheid ingenomen worden.

Gebruiksaanwijzing Reishi
Per dag twee tabletten een half uur voor of na de maaltijd innemen met voldoende water.

Ingrediënten per Reishi tablet 300mg:
300 mg Reishi paddenstoel extract (30% polysacchariden),  40 mg aardappelzetmeel, 10 mg plantaardig magnesium separaat.

Verder bevat onze Reishi triterpenen en waardevolle sporenelementen zoals calcium, zink, mangaan, ijzer, koper en germanium.

Extra informatie:
Ons extract is uit paddenstoelenpoeder via een warm water extractie gewonnen. Alleen in water oplosbare stoffen blijven behouden. Eerst en vooral gaat het om de polysachariden en aminozuren die de gewenste sterke werking hebben. Deze waardevolle stoffen zijn hooggeconcentreerd en dus zeer effectief in hun positieve eigenschappen. Een extract is meestal twintig keer sterker dan het poeder.

Geschikt voor vegetariërs en mensen met allergieën: de tabletten zuiver plantaardig en goed verdraagbaar, bevatten geen dierlijke stoffen en geen kunstmatige toevoegingen. Ze zijn vrij van suiker, additieven, gluten, kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De tabletvorm voorziet in een soepele en eenvoudige dosering en inname.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »