Royal Green - Algenolie 60 caps

Royal Green heeft intensief onderzoek gedaan naar de beste en zuiverste manier om DHA uit een plantaardige bron te halen. Royal Green’s Algenolie is 100% natuurlijk, 100% vegetarisch en geproduceerd in een duurzame GMP gecertificeerde omgeving.

Artikelnummer: 73301

Royal Green Algenolie

Royal Green heeft intensief onderzoek gedaan naar de beste en zuiverste manier om DHA uit een plantaardige bron te halen. Royal Green’s Algenolie is 100% natuurlijk, 100% vegetarisch en geproduceerd in een duurzame GMP gecertificeerde omgeving. Wetenschappelijk getest en bewezen. Omdat Royal Green’s Algenolie niet uit vis komt, is er absoluut geen kans op het binnenkrijgen van eventuele verontreinigingen uit de oceaan.

Bevat 200 mg DHA per 1 vegetarische capsule. De inname van DHA (docosahexaeenzuur) door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen (deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3 vetzuren voor volwassenen, d.w.z: 250 mg DHA en EPA).

Niet alleen moeders kunnen Algenolie innemen, ook senioren en vegetariërs raden wij dit voedingssupplement met DHA aan.

Royal Green geeft u de volgende garanties:

  • 100% plantaardige DHA
  • Bevat 200 mg DHA per 1 vegetarische capsule
  • 100% vegetarisch
  • Geen nasmaak

The new standard in DHA

Royal Green gebruikt absoluut geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen. Van nature glutenvrij. Ervaar het verschil nu!

Decoration: Composition

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »