Betaalmethoden

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop om afterekenen. U kunt vanaf nu ook achteraf betalen met Afterpay! Dit is pas betalen als uw order binnen is!
 
healthwinkel.com accepteerd iDEAL

 1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Betalen met PayPal kan bij Health Winkel Nederland 
2. PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op: health-winkel.nl. Wij accepteren ook creditcard betalingen via PayPal.


Betalen met digitale acceptgiro
3. Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay (alleen voor Nederlandse klanten)

AfterPay voert voor Health-winkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Health-winkel.nl bestellen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200,00. Voor deze service bereken wij slechts €1,50 administratiekosten.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Let op! Het invullen van een telefoonnummer is bij deze betaalmethode verplicht.

U dient het openbestaande bedrag te betalen aan AfterPay B.V. (niet naar rekening van Health Winkel Nederland!)
 
4. Vooruitbetalen via Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of is uw bankrekening niet geschikt voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van health-winkel.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Bankgegevens

rekeningnummer: NL04RABO0317637347
t.n.v. HEALTH-WINKEL te Leiden
onder vermelding van het ordernummer

voor onze buitenlandse klanten:  
Bank Rabobank
Rekeningnummer 317637347
IBAN-code NL04RABO0317637347
BIC RABONL2U

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »