Betaalmethoden

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop om afterekenen. U kunt vanaf nu ook achteraf betalen met Afterpay! Dit is pas betalen als uw order binnen is!

1. iDEAL of andere digitale betalingsmogelijkheden
 
Met iDEAL en andere digitale betalingsmogelijkheden kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

2. PayPal
 
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op: health-winkel.nl. Wij accepteren ook creditcard betalingen via PayPal.


3. Achteraf betalen (alleen voor Nederlandse en Belgische klanten)

Billink voert voor Health-winkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. wij krijgen die informatie niet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »