Spirulina 400 mg 300 tabletten

Een volledig natuurlijk, zuiver voedingssupplement. Spirulina is een makkelijk verteerbare microalg met een breed scala aan hoogwaardige voedingstoffen. De groene kracht van de natuur werkt beschermt tegen vrije radicalen, fungeert als antioxidant, v...

Artikelnummer: 5310120

Spirulina 300 tabletten à 400 mg

Spirulina is een makkelijk verteerbare microalg met een breed scala aan hoogwaardige voedingstoffen. De groene kracht van de natuur werkt beschermend tegen vrije radicalen, fungeert als antioxidant, versterkt het immuunsysteem, bevordert de energievoorziening in de cellen en heeft een positief effect op de darmflora en de stofwisseling. Vegetariërs en veganisten kunnen baat hebben bij Spirulina, omdat het rijk is aan eiwitten en andere voedingsstoffen. Mensen die Spirulina gebruiken, zeggen meer energie te hebben en zowel lichamelijk als geestelijk beter te presteren.

Gebruiksaanwijzing
Spirulina
Dagelijks tot 10 tabletten biologische Spirulina met voldoende vloeistof innemen, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd.

Extra informatie

Bij de productie van onze Spirulina worden alleen algen gebruikt die onder strikt gecontroleerde omstandigheden worden verbouwd in Oost-Azië waar het milieu nog vrij is van verontreinigingen. De algen worden zorgvuldig gedroogd en verwerkt tot tabletten. De kwaliteit, zuiverheid en de afwezigheid van schadelijke micro-organismen worden continu en minutieus gecontroleerd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »