Biologisch Gerstegras poeder

Min: €0 Max: €30

Gerstegras: ontdek een van de bladgroenste grassen

De Egyptenaren en Romeinen aten het, Columbus bracht het naar Amerika. Wie weet was het zijn tweede ontdekking; gerst. We eten het al duizenden jaren. We drinken het ook, namelijk als een van de ingrediënten van bier en whisky. Het gerstegras staat pas de laatste tijd in de belangstelling. Niet verwonderlijk, want juist het prille begin van gerst blijkt het beste deel te zijn. In het sap zit veel bètacaroteen, chlorofyl (bladgroen) en een grote hoeveelheid enzymen. Hiermee zijn we nog lang niet volledig. Wat te denken van alle 8 essentiële aminozuren, goed opneembare eiwitten en vele vitamines waaronder vitamine B1, B12 en K. Gerstegras lijkt op tarwegras, maar bevat iets meer chlorofyl en antioxidanten. Ook ‘van buiten’ is er veel positiefs te melden. De huid glanst ervan. Dit gras heeft immers een positieve invloed op de inwendige organen en de stofwisseling, en zorgt daarmee rechtstreeks voor een beter functioneren van de huid. Voor sommigen kan het teleurstellend zijn dat gerst in drank geen vergelijkbare effecten heeft. Een kleine troost: we hebben het gerstegrassap voor u verwerkt tot een kant-en-klaar poeder. In droge vorm blijft de voedingswaarde jarenlang behouden.

Pluspunten van Biologisch Gerstegras poeder


is sterk ontgiftend, heeft een alkaliserend effect op het lichaam
zorgt voor een goede darmwerking, ondersteunt het behoud van het ideale gewicht
stimuleert de bloedsomloop, versterkt het immuunsysteem
helpt mogelijk bij concentratieproblemen
gaat veroudering tegen, is effectief bij behandeling van huidziekten

Gezondheidsproblemen ontstaan vaak omdat de balans van vitaminen, mineralen en enzymen in ons lichaam verstoord is. Gerstegras helpt de tekorten aan te vullen. Het neutraliseert eveneens zuren in ons lichaam, waardoor deze worden afgevoerd en een gezonde, neutrale waarde kan worden hersteld. Het ondersteunt de stofwisseling en werkt sterk ontgiftend. Dat maakt de weg vrij voor het activeren van het zelfhelend vermogen van de lichaamscellen. Vanwege de rijkdom aan animozuren zouden mensen met concentratieproblemen of depressieve gevoelens baat hebben bij het sap of poeder.

Pluspunten van de Health Winkel

ons Gerstegras is 100% biologisch, zonder conserveringsmiddelen, gluten en chemische toevoegingen
Gerstegras is geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met allergieënWij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »