Zongedroogde BIO goji bessen 500 gram

De beste kwaliteit, zonder pesticides en andere verontreiniging.

Artikelnummer: 8010500

Zongedroogde BIO Goji-bessen 500 gram

Uniek in heel Europa. Alleen Hanoju heeft de mogelijkheid om u biologisch gecertificeerde bessen te leveren. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit, zonder pesticiden en/of andere verontreiniging. Verwen uzelf of een ander met deze bijzondere en smaakvolle BIO Goji-bes.

Goji-bessen zijn rijk aan antioxidanten, bevatten veel selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle vitamine en mineralen. De Goji-bes zorgt voor een algehele positieve levenshouding en is behalve gezond, ook heerlijk van smaak.

Omschrijving

Unieke bessen die een belangrijke positie innemen in de traditionele Chinese geneeskunde. Deze bessen zijn niet alleen waardevol voor uw gezondheid, maar hebben ook een heerlijke smaak waardoor het voor u een gezonde snack kan zijn. Goji-bessen zijn rijk aan antioxidanten. Daarnaast bevatten ze veel selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle vitaminen en mineralen. De Goji-bessen worden in China ook wel ‘happy berries’ of ‘smiley berries’ genoemd, omdat de Goji-bes zorgt voor een algehele positieve levenshouding.

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen wordt ca. 70 bessen per dag te eten. Meer eten als tussendoortje kan ook, bijvoorbeeld zoals men rozijnen eet. U kunt de bessen ook toevoegen aan uw muesli, zelfgemaakte cake of soep. Wij garanderen verse producten en topkwaliteit.

(Skal certificering Nederland onder nummer 024 839)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »