Zongedroogde Goji bessen 1000 gram

Extra voordelig geprijsd. Goji bessen zijn rijk aan antioxidanten, Bevatten veel selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle vitamine en mineralen. De Goji bes zorgt voor een algehele positieve levenshouding en is behalve gezond ook hee...

Artikelnummer: 80201000
Zongedroogde Goji-bessen 1000 gram
Goji-bessen zijn rijk aan antioxidanten, bevatten veel selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle vitamines en mineralen. De Goji-bes zorgt voor een algehele positieve levenshouding en is behalve gezond, ook heerlijk van smaak.

Omschrijving

Unieke bessen die een belangrijke positie innemen in de traditionele Chinese geneeskunde. Deze bessen zijn niet alleen waardevol voor uw gezondheid, maar hebben ook een heerlijke smaak waardoor het voor u een gezonde snack kan zijn. Goji-bessen zijn rijk aan antioxidanten. Daarnaast bevatten ze veel selenium, germanium, proteïnen en andere zeer waardevolle vitaminen en mineralen. De Goji-bessen worden in China ook wel ‘happy berries’ of ‘smiley berries’ genoemd, omdat de Goji-bes zorgt voor een algehele positieve levenshouding.

Pluspunten goji bessen van Health Winkel

  • ondersteunt het zicht en remt het afnemen van gezichtsvermogen bij ouderen
  • beschermt de functies van de lever en nieren
  • stimuleert de hypofyse tot afgifte van HGH
  • helpt vermoeidheid, uitputting en slapeloosheid te voorkomen
  • versterkt het immuunsysteem
  • verlaagt te hoge bloeddruk en een te hoog cholesterolgehalte

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen wordt ca. 70 bessen per dag te eten. Meer eten als tussendoortje kan ook, bijvoorbeeld zoals men rozijnen eet. U kunt de bessen ook toevoegen aan uw muesli, zelfgemaakte cake of soep. Wij garanderen verse producten en topkwaliteit.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »